Privat Tanläkarna  
HEM KONTAKT KARTA
 
Några ord om oss

Hos oss får du både estetisk och traditionell tandvård i en lugn, behaglig och stressfri miljö. Estetisk, eller kosmetisk tandvård som det också kallas, syftar till att korrigera till exempel gluggar, missfärgade eller sneda tänder. Resultatet är, förutom ett strålande leende, ofta ökad självkänsla, större välbefinnande och bättre självsäkerhet

Vi är mycket vana vid att träffa patienter som inte besökt tandläkare på länge, ibland så lång tid som upp emot 30 år. Vi vill förstås försöka hjälpa dig på bästa sätt och göra upp en behandlingsplan som känns bra för dig och du behöver absolut inte skämmas.

Vårt motto är att hjälpa dig att behålla en god munhälsa, utifrån dina behov och önskemål utformar vi en individuell terapiplan för att ge dig bästa möjliga tandvård. Vår ambition är att uppnå god munhälsa tillsammans med dig. Vi erbjuder dig förebyggande tandvård som professionell tandrengöring, fluorbehandling och kostrådgivning.

OM GDPR: Amini dental följer de nya regler för hantering av personuppgifter, vi samlar inte mer data än vad vi behöver för att kunna säkerställa god tandläkarvård och vi delar inte med oss av din data till någon annan utan din tillåtelse. Du som patient har makten över dina uppgifter, du kan när som helst veta vad för uppgifter om dig vi har och vid begäran kan du få all information om dig raderad om du önskar. Vill du läsa mer om vi vi behandlar dina uppgifter klicka här.

Amini © 2011 | Proximiti | All rights reserved